Oud papier

Eén van de minder bekende activiteiten van Stichting Cobbeek Centrum, maar niet onbelangrijk, is dat wij maandelijks het oud papier ophalen (de bekende blauwe kliko). Het oud papier wordt opgehaald op elke tweede zaterdag van de maand. Zorgt u er alstublieft voor dat u het oud papier voor 9:00 uur buiten heeft staan. Anders loopt u het risico dat we reeds bij u langs zijn geweest! En dat zou toch zonde zijn, omdat we van de oud-papier opbrengsten allerlei activiteiten in uw wijk kunnen organiseren.

De ophaalroute is als volgt:

9.00 uur Lei, Meiveld, Horst, Braak, Veken, Bree, Meent, retour Veken, rechtsaf De Bussels, Lijsterbesbeek, deel Wal, retour naar De Bussels, Herikbeek, De Bussels, De Loop.

9.30 uur De Beemd, Peppelbeek, Klisbeek, Peppelbeek, retour naar de Beemd, Wierbeek, De Beemd, Rietbeek, retour naar De Beemd, vervolg bij ’t Struweel, Beukebeek, keren ‘t Struweel, Vlierbeek.

11:15 uur Brembeek, Het Groen, Mastebeek, retour naar Het Groen, Het Lover, Iepebeek, deel Wal, retour naar Het Lover, Geer, retour Het Lover, Dennebeek, Lariksbeek.

13:00 uur einde route.

Papierkliko